Indické kuře

  • Kategorie Jídelníček - Low carb
  • Doba přípravy Přes noc
  • Náročnost Snadné
  • Kalorie 148 kcal / 100g
  • Počet porcí 2 porce

Suroviny

Prsní kuřecí řízky600 g
Bílého jogurt300 g
Kari pasta2 polévkové lžíce
Máslo1 polévková lžíce
Cibule 2 ks
Kardmom6 tobolek drcených
Mandlové lupínky2 polévkové lžíce
Chili koření1 čajová lžička
Sůl 1 čajová lžička
Mletý pepř1 čajová lžička
Mletý koriandr1 čajová lžička

Postup

  1. Maso nakrájejte na kousky, kari pastu smíchejte s jogurtem a naložte do něj nakrájené maso a nechte uležet přes noc v lednici.
  2. Druhý den: Cibulku pokrájejte na kostičky a spolu s kardamomem restujte na másle.
  3. Přidejte naložené maso a nakonec přisypte uvedené koření a mandlové lupínky.

Sdílejte recept