Krkovice s kapustou

  • Kategorie Jídelníček - Low carb
  • Doba přípravy 1 hodina
  • Náročnost Obtížné
  • Kalorie cca 26 kcal / 100g
  • Počet porcí 2 porce

Suroviny

Vepřová panenka400 g
Růžičková kapusta200 g
Žampióny100 g
Menší cibule1 ks
Česnek2 stroužky
Sádlo2 polévkové lžíce
Sůl a pepřdle chuti na dochucení

Postup

  1. Krkovičku nakrájejte na kostičky. Rozpalte lžíci sádla a nechte krkovici zatáhnout.
  2. Maso opepřete a osolte a ochuťte lisovaným česnekem.
  3. Promíchejte, restujte a podlijte lehce vodou, aby se mohlo 30 minut dusit. Na druhé pánvi orestujte na zbylém sádle cibuli nakrájenou na plátky do zlatova. Pokrájejte kapusty na čtvrtky a přidejte do pánve s cibulí.
  4. Opečte kapusty a přidejte nakrájené žampiony na plátky. Osolte, opepřete a vařte dokud se neodpaří voda. Do pánve přidejte maso, promíchejte a na pánvi dělejte cca 5 minut.

Sdílejte recept