Blíží se nám nejkrásnější a zároveň nejdůležitější svátky jara – Velikonoce a pro naše členky jsme proto připravily na pobočkách speciální velikonoční vedené hodiny. Více informací včetně aktuálních rozvrhů vždy naleznete na www.contours.cz/pobocky.
Velikonoční přípravy
A jelikož se Velikonoce pojí s různými tradicemi a zvyky, jako jsou barvení vajec, zdobení bytů a domů, příprava tradičních pokrmů, jako je pečené maso samozřejmě i pečení beránků. A právě místo běžného sladkého beránka jsme si pro vás připravily zdravější verzi – originální recept na beránka z cizrny od naší hlavní trenérky Katky Mášové z pobočky Praha Florenc.
Beránek jako tradiční symbol Velikonoc
Ve středověku bylo běžné, že se během Velikonoc obětoval skutečný beránek a jeho maso se podávalo jako sváteční pokrm. Tento zvyk se však postupně změnil a dnes se jako symbolický beránek používá zejména pečené pečivo ve tvaru beránka. Existuje spoustu receptů a my pro vás máme také jeden.
Recept na zdravější verzi beránka
Katky recept naleznete ZDE a věříme, že vám bude tak chutnat jako nám! V receptu je také tip na dochucovadlo s čokoládovou příchutí, které má k tomu málo kalorií. Tak neváhejte recept vyzkoušet a dejte nám vědět!
Po Velikonocích se nastartujeme
Jelikož je jaro spojeno s různými detoxikačními programy, tak po Velikonocích pro vás máme připravených pár tipů na jarní detox. A pozor Katka nejen ráda tvoří vlastní recepty, ale zároveň je velmi šikovnou masérkou a můžete si tak objednat u ní i Revitalizační masáž Contours na pobočce Contours Národní.
Přejeme vám krásné prožití velikonočních svátků!
Vaše Contours